Inkasator poziva sve koji nisu dobili račun za svibanj da se što prije jave

KARLOVAC – Iz Inkasatora mole sve građane koji u lipnju nisu primili račune da se do 15. srpnja jave u ovu gradsku tvrtku na telefon 694-776 ili e-mail info@inkasator.hr kako bi dobili novi račun.

Naime Inkasator je do sada dio usluga distribucije računa radio je putem posrednika, CITY EX-a, ali nakon provedene javne nabave za poštanske usluge u svibnju ove godine CITY EX kao najpovoljniji ponuđač nije pristupio potpisu Ugovora zbog poslovnih poteškoća u kojima se našao, javljaju iz Inkasatora te dodaju da iako dosadašnji ugovor vrijedi do 1. srpnja, čini se da usluga ispostave računa za svibanj nije u potpunosti izvršena jer su se javili građani koji nisu dobili račune.

Stoga iz Inkasatora pozivaju sve koji nisu dobili račune za svibanj da se jave te poručuju kako će svima koji do 30. lipnja nisu platili račun zbog ne ispunjavanja obveza poslovnog partnera, biti stornirane zatezne kamate temeljem reklamacije koje građani mogu izreći ili pisano predati prilikom plaćanja računa.

Od 1. srpnja tako će dio usluge distribucije računa obavljati Hrvatska pošta, a svim građankama i građankama, poslovnim partnerima i suradnicima Inkasator ovim putem šalje isprike zbog nastalih poteškoća.