Ispred svog stana napadnuta županijska vijećnica Ana Milašinović – srećom samo je lakše ozlijeđena

KARLOVAC – Vijećnica Županijske skupštine Karlovačke županije Ana Milašinović pretučena je jučer poslijepodne ispred svog stana u Radićevoj ulici. Policija je o svemu izvijestila medije danas u priopćenju u kojem stoji kako je 65-godišnjakinju jučer oko 17 sati fizički napala nepoznata osoba te je lakše ozlijedila, a u tijeku je ktiminalističko istraživanje.

O cijelom slučaju uptiali smo predsjednicu županijskih laburtista Snježanu Kirinić iz čijih redova je pretučena Milašinović, koja nam je rekla kako je riječ o huliganskom napadu jer je Milašinović napadača zatekla u haustoru, a potom ju je ovaj fizički napao. Dodala je kako je Milašinović sada kod kuće, osjeća strah, a da stvar bude još gora, Kirnić je prije svega nekoliko dana upozorila na konferenciji za medije upravo na ovakve slučajeve odnosno sve češću pojavu nasilja u gradu te zatražila sastanak gradonačelnika i načelnika PU karlovačke.

Kirinić nam je još dodala da budući da u gradu za sada nitko ne reagira na njen apel, idući tjedan ide na sastanak kod ministra Ranka Ostojića kojeg će detaljno obavijestiti o sve češćim huliganskim napadima u Karlovcu.