Taekwondo se od sada i hakla!

KARLOVAC Pitanje koje se dugi niz godina postavlja je: “Zašto se taekwondo ne hakla?” Naime, mnogi sportovi se haklaju ali ne i ovaj borilački sport. No, sve do jučer. To je promijenio trener taekwondo kluba Banija Pandas okupivši najpoznatije “zvijezde” ovog koreanskog sporta, i to sa karlovačkog područja, da pomaknu granice i okušaju se na ovakav način promijeniti dosadašnji koncept.

Cilj ovog haklanja je pružiti mogućnost svima, također i bivšim sportašima, da dođu, da se druže na ovakav rekreativan način i prisjete se svega u čemu su nekada briljirali.

Ujedno namjera je popularizirati taekwando na ovom području i apelirati na svijest roditelja na važnost ranog bavljenja sportom.

Karlovac je oduvijek poznat kao grad taekwondo-a. Svake godine ovaj sport broji sve više svojih ljubitelja, a nagrade i priznanja koje karlovčani postižu nisu zanemarive. Najbolji način za promovirati nešto novo, jest pozvati “zvijezde”. Tako su se jučer na treningu pojavila i značajna imena ovog sporta.

Ovakvo lijepo druženje, popraćeno razmijenom iskustava i taekwondo tehnika zasigurno će omasoviti ovaj sport, a mi se veslimo novim zlatnim odličjima naših taekwondoaša.