Kod Slovenca (54) pronađen kokain, mobiteli i novac – bježao policiji pa sletio s ceste

KARLOVAC – Čak 1.180 grama kokaina, mobiteli i novčani iznos u protuvrijednosti većoj od 50.000 kuna pronađeni su kod 54-godišnjeg Slovenca, javlja policija. Naime, policijski službenici Odjela kriminaliteta droga PU karlovačke u nedjelju su oko 17 sati pokušali zaustaviti i iz prometa isključiti osobni automobil kojim je upravljao slovenski državljanin star 54 godine.

Čini se kako se on nije htio zaustaviti već je krenuo u bijeg pri čemu je na izlazu za Karlovac sletio van kolnika te prouzročio prometnu nesreću u kojoj je lakše ozlijeđen, s 54-godišnjak je uhićen uz uporabu sredstava prisile u cilju sprečavanja daljnjeg bijega.

Za drogu, novac i mobitele koji su pronađeni u njegovom automobilu temeljem Naloga Županijskog suda u Karlovcu, sumnja se da potječu iz kaznenog djela ili su namijenjeni za počinjenje kaznenog djela.

– Zbog sumnje da je slovenski državljanin počinio kazneno djelo Neovlaštene proizvodnje i promet drogama, on je sinoć predan pritvorskom nadzorniku, a danas tijekom dana uz kaznenu prijavu doveden je na Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu, stoji u policijskom prioćenju.