Nova akcija Hodanjem do zdravlja 4. listopada od Ozlja do Karlovca

KARLOVAC – Karlovačka udruga “Novi život” koja okuplja oboljele od karcinoma, leukemije i malignih bolesti prvi vikend u listopadu organizira sad već tradicionalnu akciju Hodanjem do zdravlja. U akciju su se uključili članovi CEIK-a Braća Seljan, a cilj je senzibiliziranje javnosti za oboljele od raka, kao i prikupljanje sredstava za njihovo skupo liječenje.

Više od 100 sudionika trebalo bi u subotu 4. listopada krenuti autobusom prema Ozlju, odakle bi pješke trebali stići do Karlovca.

– Na putu prema Karlovcu, sudionici hodnje će stati u Sveticama, te preko Zadobraja doći natrag do cilja na vili Anzić na Borlinu. Sve je to u cilju senzibiliziranja javnost i svjedočenja o pobjedi nad rakom, leukemijom i ostalim malignim bolestima, ispričao je predsjednik udruge Novi život, Ivan Mandić.

Kako bi dali podršku sudionicima hodnje, u akciju su se uključili i članovi Centra za ekspedicionizam Braća Seljan. Tura duga 25 km neće baš biti jednostavna, tvrde organizatori.

Ako ste spremni na cjelodnevno pješačenje od Ozlja do Karlovca, uključite se u akciju udruge Novi život. Na akciju Hodanjem do zdravlja pozvani su ozaljski i karlovački gradonačelnici, kao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.