U tijeku su upisi u Taekwondo klub Prana

KARLOVAC – U Taekwondo klubu Prana u tijeku su upisi novih članova svih dobnih skupina. Donja granica za upis je 4,5 godine. Treninzi se održavaju u tri dvorane – klupskoj dvorani na adresi Senjska 59, OŠ Grabrik i u Domu oružanih snaga Zrinski. Svi novi članovi imaju pravo na dva besplatna treninga kako bi se upoznali s trenerima i načinom treniranja.

Treninzi za djecu predškolske dobi uglavnom su usmjereni na rad kroz igru, što izrazito utječe na motivaciju i zainteresiranost djeteta na daljnje i kontinuirano treniranje. U radu se koriste potpuno sigurne i pouzdane tehnike i vježbe u kojima se upotrebljava zaštitna oprema i ostali sportski rekviziti. Osim elemenata taekwondoa, velika pažnja pridaje se i gimnastici koja je bitna za razvoj djetetove elastičnosti i fizičku izdržljivost. Kroz sve ove sportske elemente, trening je upotpunjen i raznim igrama koje također utječu na motoriku djeteta te motiviraju djete za daljnji rad.

Velika pozornost pridaje se i tome da se treninzi odvijaju u pozitivnom ozračju te da se uz puno smijeha i razgovora djeca socijalno povežu.

O klubu i načinu rade informirajte se na www.tkd-prana.hr, gdje također možete obaviti i predbilježbu za upise.