Ove godine na CAC Karlovac stiže 450 pasa; specijalne izložbe tornjaka i švicarskih ovčara

KARLOVAC – Oko 450 pasa za sada je prijavljeno za sudjelovanje na Nacionalnoj izložbi pasa CAC 2015. koja će biti održana u subotu na ŠRC Korana. Uz specijalnu izložbu tornjaka, koja će biti održana drugu godinu za redom, ove će godine biti održana i specijalna izložba švicarskih ovčara i to prvi put u Hrvatskoj.

Program na ŠRC Korana počinje u 10 sati ujutro i traje do kasnih poslijepodnevnih sati, a posjetiteljima će sigurno najzanimljiviji dio biti oko 16 sati, poručili su organizatori. Karlovačka izložba postala je jedna od najbrojnijih u Hrvatskoj, a izlagači dolaze iz raznih zemalja, od Austrije, Njemačke, Italije, Mađarske, Rusije, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Finske.

Uz izložbeni dio programa ove je godine organizirana i edukacija s raznim temama važnim za vlasnike pasa, a počinje istovremeno s izložbom u 10 sati i to prezentacijom spasilačkih pasa Kinološko športskog kluba Karlovac.

Govorit će se i o hotelima za pse i njihovoj sigurnosti, bit će prezentacija pseće hrane, gostovanje kinologa i veterinara te su svi zainteresirani pozvani da se priključe. Na izložbu su pozvani i svi ostali psi, uz predočenje iskaznice o cijepljenju na ulasku u ŠRC.