Sajam udruga sedmi put ove subote u Karlovcu

KARLOVAC – U organizaciji Grada Karlovca i udruge Carpe diem ove subote će sedmi put za redom biti održan Sajam udruga. Manifestacija će započeti već u petak navečer, a ove godine, uz karlovačke udruge, predstavit će se i 9 udruga iz Hrvatske.

Na karlovačkoj Promenadi ove će se subote predstaviti 70 izlagača, od kojih su 66 udruga. Čak 9 udruga je iz Zagreba, Siska, Ozlja, Slunja i Varaždina. Sajam će započeti večer prije postavljanjem šatora Odreda izviđača Vladimir Nazor, koji će s udrugom mali princ održati program Čitanja pod zvijezdama.

Osim predstavljanja udruga na štandovima koji će biti postavljeni u Promenadi, na kojima će građani moći upoznati udruge, razgovarati s njihovim predstavnicima i upoznati se s njihovim projektima i aktivnostima, brojne udruge su pripremile i interaktivne radionice za djecu.

Za vrijeme trajanja sajma na Promenadi, u penjačkom centru Planinarskog društva Dubovac u dvorani Mladost bit će Dan otvorenih vrata. Grad Karlovac je za Sajam udruga ove godine izdvojio 20 tisuća kuna, a za udruge, kažu, izdvajaju oko 11 milijuna kuna.