Sajam poslova 12. listopada u Karlovcu

KARLOVAC – Vrijeme radnje: Ponedjeljak, 12. listopad, od 11 do 15 sati. Mjesto radnje, isto kao i lani: Dom HV Zrinski u Karlovcu.

Na 8. Sajam poslova Karlovačke županije dobrodošli su svi nezaposleni, učenici završnih razreda osnovnih i srednjih škola, njihovi roditelji, ali i svi oni koji već rade, ali razmišljaju o promjeni posla. Za poslodavce će ovo biti prilika da predstave svoje tvrtke i potrebe za kadrovima, dok će posjetitelji moći na jednom mjestu prikupiti informacije o potražnji na lokalnom tržištu rada, predstaviti se potencijalnim poslodavcima i ostaviti im svoje životopise.

Iako prijave poslodavaca za sudjelovanje još traju pa se njihov konačan broj za sada ne zna, organizatori su optimistični i očekuju dobar odaziv.

Kao i svake godine, osim osobnog susreta poslodavaca i tražitelja zaposlenja, Sajam poslova objedinjuje i popratne aktivnosti.Ove godine to su infomiranje o mjerama i potporama koje se nude preko HZZ-a, informiranje o mogućnostima obrazovanja i zapošljavanja u EU, kao i predstavljanje mjera za poticanje zapošljavanje mladih s naglaskom na uvođenje i provedbu Garancije za mlade, koje će u 12.30 sati prezentirati resorni ministar Mirando Mrsić.