Zavod za hitnu medicinu dobio još jedno novo vozilo

KARLOVAC – Zavod za hitnu medicinu Karlovačke županije od danas na raspolaganju ima jedno vozilo više za hitne medicinske intervencije. Novo, 716 tisuća kuna vrijedno vozilo, četrnaesto je u voznom parku Zavoda.

Najveći dio novca za njegovu kupnju, 550 tisuća kuna, namjenila je Karlovačka županija iz decentraliziranih sredstava, dok je preostali dio osigurao sam Zavod. Do kraja tjedna trebala bi stići i sva oprema te bi od idućeg tjedna vozilo trebalo krenuti na prve intervencije, rekao je ravnatelj Zavoda Vlatko Kovačić prilikom današnje svečane primopredaje vozila.

Novo vozilo prilog je sigurnijem, kvalitetnijem i organiziranijem životu u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, naglasio je prilikom primopredaje zamjenik gradonačelnika Dubravko Delić.

Što manje posla, ali ipak što bržu intervenciju kada ona bude potrebna, novom je vozilu zaželio župan Ivan Vučić, podsjetivši na dosadašnja ulaganja Karlovačke županije u Zavod za hitnu medicinu. Lani je, podsjetimo, novcem Županije nabavljeno još jedno ovakvo vozilo.

Novo vozilo blagoslovio je monsinjor Antun Sente, pomolivši se unaprijed za sve one koji su u njemu budu vozili.

vozilo2