I ove godine budite pero na krilima njihovih anđela!

KARLOVAC – “Budite dio njihovog osmijeha i ovog Božića, budite pero na krilima njihovih anđela” poruka je koju i ove godine iz Udruge “Jak kao Jakov” upućuju svim ljudima koji se žele uključiti u njihovu predbožićnu akciju. Osim kupnjom božićnih ukrasa, uključiti se možete i volontiranjem u njihovoj izradi.

Već petu godinu za redom nastaju anđeli koji su na neki način postali zaštitni znak udruge Jak kao Jakov. Akcija izrade anđela krene svake godine 2. listopada na Dan anđela čuvara na hematološkom i onkološkom odjelu KBC-a Zagreb, a tijekom listopada nastavlja se intenzivno izrađivanje na koje su pozvani svi koji se mogu i žele odazvati.

Ponedjeljkom, srijedom i petkom od 17 do 19 sati izdvojite mali dio svog vremena, dođite na drugi kat Lane Centra u prostorije Udruge i zajedno s ostalim volonterima uključite se u izradu anđela. Četvrtak je rezerviran za šivanje, ove će se godine izrađivati i jastučići te stolnjaci.

Oni koji žele kupiti radove, mogu doći u vrijeme odvijanja radionica, iako će i ove godine volonteri Udruge imati štandove na nekoliko mjesta u predbožićno vrijeme.

I ove godine stižu i kalendari, ove godine s pjesmama i porukama štićenika Udruge, a u predbožićno vrijeme čitat će se i slikovnice Udruge, njih šest koliko ih je tiskano do sada, za zadnje dvije još nema novca, a po njihovom tiskanju serija će biti gotova.

Svi koji mogu pomoći na bilo koji način, pozvani su da to učine i uljepšaju bolničke dane mališanima – budite pero na krilima njihovih anđela!

Anđele i ukrase možete izrađivati u svim tehnikama koje su vam dostupne. Ako se želite priključiti našoj predbožićnoj akciji svakako se javite na mail udruge jak.kao.jakov@gmail.com kako bi vam dali potrebne detaljnije informacije o akciji, poručuju iz Uduge.

andeli_jakov1