Noć kazališta i ove godine u Zorin domu

KARLOVAC – Gradsko kazalište Zorin dom i ove godine sudjeluje u Noći kazališta, manifestaciji koja se ove godine odvija u nekoliko zemalja Europe, a u Karlovcu će biti odigrane tri predstave vlastite produkcije. Jedna od njih – Male priče o nestašnoj Sonji, ove je godine nominirana za nagradu hrvatskog glumišta.

Predstava Carlstadt Kunst Cabaret na festivalu Prolog u Sisku dobila je nagradu publike i to sa prosječnom ocjenom 4,97 što je rekord tog festivala, a Male priče o nestašnoj Sonji su treća u nizu nominacija za nagradu hrvatskog glumišta, naime prije tri godine za ovu je nagradu nominiran bio Peđa Gvozdić, a prošle godine Giulio Settimo, ni jedan nije uspio osvojiti nagradu, pa se u Zorin domu nadaju trećoj sreći.

Male priče o nestašnoj Sonji Karlovčani će moći pogledati u subotu u 11 sati, dok je u 17 sati na rasporedu predstava Veliki i mali, a u 21 sat Tri brata. Sve tri predstave već su ranije dobro prihvaćene od strane publike, stoga je za očekivati da će interes i u subotu biti velik.

Cijene ulaznica su za prve dvije predstave po deset kuna, za treću trideset kuna, a blok ulaznica za sve tri predstave je četrdeset kuna.