Ove godine za sudjelovanje na Božićnom sajmu prijavljeno 37 izlagača

KARLOVAC – Osmu godinu za redom bit će održan Božićni sajam na početku Radićeve ulice. Ove godine predviđeno je 20-ak štandova, a prijavljeno je 37 izlagača. Radi se prije svega o karlovačkim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, obrtnicima i kućnim radinostima, no bit će i gostiju iz Jastrebarskog, Sesveta i Zagreba.

S ciljem približavanja građanima raznolikosti domaćih proizvođača te kako bi ih se potaknulo da malom kupnjom sudjeluju u očuvanju lokalne proizvodnje, ali i s ciljem bolje suradnje udruga i obiteljsko – poljoprivrednih gospodarstva i ove godine Grad Karlovac organizira Božićni sajam.

Uz bogatu ponudu domaćih proizvoda i božićnih ukrasa, posjetitelje očekuje i prigodni glazbeni program, najavljuju iz Gradske uprave koja organizira Božićni sajam od 16. do 23. prosinca od 10 do 18 sati.

Vjerujem da će ponuda i ove godine biti vrlo atraktivna, to su sve domaći proizvodi i to nam je posebno drago jer na taj način ipak malo potičemo domaću proizvodnju, dakle to će biti domaći proizvodi od ljekovitog bilja, voća, povrća, ali isto tako i rukotvorine, sve ono što je prigodno za božićno vrijeme, poručila je zamjenica gradonačelnika Marina Kolaković.

Izlagači su zadovoljni i trajanjem sajma, a organizatori doprinosu blagdanskom ozračju u gradu. Ako već ne sudjelujete u prodaji, svakako ne propustite priliku posjetiti Božićni sajam koji će svojom ponudom i ove godine razveseliti sve ljubitelje ovog blagdana, a ujedno i pomoći domaćim proizvođačima u plasiranju njihovih proizvoda.