Počele prijave za najstariji malonogometni turnir u Hrvatskoj

KARLOVAC – Nogometni savez Karlovačke županije i tvrtka Mladost i ove godine organiziraju najpoznatiji i najstariji malonogometni turnir u Hrvatskoj. Na turniru će i ove godine nastupiti sve dobne skupine nogometaša, kao i ženske ekipe, koje su bile atrakcija prošlogodišnjeg turnira. Organizatori očekuju i ove godine velik broj momčadi, a prijave za sudjelovanje započele su danas.

Sportska dvorana Mladost na Rakovcu i ove je zime domaćin najstarijem turniru u malom nogometu. 47. karlovački malonogometni turnir ove će godine biti održan od 27. prosinca ove do 15. ili 16. siječnja iduće godine. Točan datum završetka turnira još nije poznat, jer se još ne zna koliko će momčadi nastupiti. Organizatori se nadaju da će ove godine nastupiti više od stotinu momčadi. Turnir će i ove godine imati veteranski turnir, kao i turnir žena, a očekuje se i velik broj najmlađih natjecatelja koji će igrati u svim dobnim skupinama. Prijave za sudjelovanje na turniru započele su danas, a sve o turniru možete od sutra pronaći na internetskim stranicama Nogometnog saveza.

Ulaznice za turnir najvjerojatnije će se prodavati po cijeni od 10 kuna, ali o tome još moraju odlučiti u Nogometnom savezu. No, za svaki dan turnira organizatori su pripremili vrijedne nagrade za gledatelje.