Gradsko kazalište Zorin dom za prosinac pripremilo bogati program

KARLOVAC – Da u Karlovcu ne nedostaje blagdanskog ugođaja i ove se godine pobrinulo Gradsko kazalište Zorin dom, koje je za prosinac pripremilo bogat i zanimljiv program. Bit će tu za svakoga ponešto – od najmlađih gostiju do starije publike, a budući da je posljednji mjesec u godini poznati kao mjesec darivanja, tu su i događanja s humanitarnom notom.

Ovaj mjesec u Zorin domu tako možete pogledati čak sedam naslova, a posebna pažnja posvećena je najmlađoj publici. Nakon subotnje matineje “Vanzemaljaca” i dočeka svetog Nikole, sutra i u četvrtak na rasporedu je predstava “Male priče o nestašnoj Sonji”, a budući da smo grad bez kina, zahvaljujući Kinoklub Karlovac djeca će animirane filmove moći gledati u kazalištu. Večeras je u suradnji s Društvom naša djeca organizirana besplatna projekcija animiranog filmna “Ups! Noa je otišao!”, a u nedjelju slijede tri projekcije “Malog princa”.

Ona nešto starija publika imat će priliku vidjeti hvaljenu predstavu Karlovačkih pelivana “Karlstadt Kunst Cabarett”, koja je na rasporedu 10., 11., 12. , 29. i 30. prosinca, kao i komediju “Kaos iza kulisa” koja igra 17., 18. i 23. prosinca.

Program se nastavlja do kraja godine, a posebno zanimljivo bit će upravo u drugoj polovici prosinca. Humanitarna predbožićna akcija udruge Jak kao Jakov bit će održana 19. prosinca u Žitnoj kući, gdje će na božićnom koncertu nastupiti PHPD Zora. U nedjelju 20. prosinca u podne svi su pozvani na Advent ispred Zorin doma gdje će djeca karlovačkih vrtića i škola uz prigodni program sudjelovati u ukrašavanju novogodišnje jelke, a 28. prosinca na rasporeduje i svečani novogodišnji koncert u kojemu će sudjelovati PHPD Zora, Karlovački komorni orkestar i Puhački orkestar grada Karlovca.

Detalje o programu možete pročitati na/www.zorin-dom.hr.