Klizališna sezona počela – velik broj ljubitelja klizanja došlo na svoje

KARLOVAC – Svi oni koji su htjeli ovo subotnje poslijepodne provesti na klizaljkama, danas su to mogli i u Karlovcu. Naime sezona klizanja na karlovačkom ledu kod Sokolskog doma službeno je počela, a ujedno počinju i škole klizanja i hokeja na ledu.

Ljubitelji klizanja konačno su došli na svoje, vratolomije na ledu mogu početi, u popodnevnim satima otvorena je sezona klizanja. Bilo da samo volite klizanje ili se želite okušati u hokeju na ledu, to možete učiniti na klizalištu kod Sokolskog doma.

Klizalište će svakog dana biti otvoreno od 17 sati. Za vrijeme praznika klizanje za građanstvo je svaki dan od 10,30 do 12 te od 17 do 20,30 sati.

Treninzi hokeja na ledu će se održavati ponedjeljkom, srijedom i petkom od 17 sati te subotom od 8,30. Za vrijeme školskih praznika termini su ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 15 sati te subotom od 8.30 sati. Svi zainteresirani za školu hokeja ili klizanja mogu više informacija dobiti na broj 091 9000 240 ili na treninzima koji počinju već u ponedjeljak.

Bilo kako bilo, klizaljke možete izvaditi iz spremišta, sljedećih nekoliko dana vrijeme bi trebalo biti pogodno za klizanje.