Katarina Strahinić novo je glumačko pojačanje Zorin doma

KARLOVAC – Najljepši Božićni poklon ove je godine dobila mlada glumica Katarina Strahinić koja je od 23. prosinca nova zaposlenica Gradskog kazališta Zorin dom. 23-godišnja Katarina karlovačkoj je publici već poznata, svoj debi na daskama Zorin doma imala je u predstavi Na tri kralja, a u popularnom Kaosu iza kulisa tumači inspicijenticu Milicu.

Simpatična i puna energije, tako bi se u tri riječi mogla opisati Katarina, koja je nakon Peđe Gvozdića, Giulia Settima i Petre Cicvarić četvrta u nizu mladih i talentiranih glumaca kojima je ravnatelj Srećko Šestan ponudio ugovor sa Zorin domom.

U grad na četiri rijeke prvi je puta došla raditi predstavu Na tri kralja, jer je Sanja Hrnjak prepoznala njen talent, a uskoro bi ova predstava trebala biti i obnovljena. Karlovačka publika je Katarinu, barem prema njenom mišljenju dobro prihvatila, a i Karlovac je ovoj mladoj Zagrepčanki izuzetno simpatičan.

Iako mlada, Katarina je već iskusila i ljepote filmskog platna te glume izvan kazališta, tako da će sigurno biti dodatno osvježenje u posljednje vrijeme izuzetno kvalitetnim izvedbama Zorin doma. Pojačana glumačka postava tako će nastaviti u nove pobjede, a možemo im samo poželjeti puno uspjeha u radu.