Najstariji turnir u malom nogometu u Hrvatskoj počeo susretima mladih nogometaša

KARLOVAC – Najstariji turnir u malom nogometu u Hrvatskoj, 47. po redu Karlovac 2015./2016. počeo je danas i to dijelom namijenjenom najmlađim nogometašima. Do 15. ili 16. siječnja svakodnevno će, osim na praznike, u Sportskoj dvorani na Rakovcu ljubitelji malog nogometa doći na svoje, jer ove je godine prijavljeno 85 ekipa u konkurenciji seniora, veterana i djevojaka.

Ukupno 59 seniorskih ekipa, 16 veteranskih i deset ženskih, te 40-ak ekipa u konkurenciji karlića, limača i mlađih pionira okušat će sreću na parketu Sportske dvorane na Rakovcu. Utakmice za mlađe uzraste svakodnevno počinju u jutarnjim satima, a od 16 sati i 30 minuta susretat će se starije ekipe.

Nositelji turnira kod seniora su Big bang team iz Zagreba, Auto centar Mravunac iz Jastrebarskog i Turić Security, a kod veterana Tokić auto dijelovi Zloćo i prijatelji, te Restorani Gladne oči.

Kvalitetne ekipe koje su svoju kvalitetu već pokazale na mnogim sličnim turnirima svakako su najbolji poziva da dođete i pogledate barem dio predviđenih utakmica, za koje ćete izdvojiti deset kuna.