Udruga Carpe Diem nastavlja upravljati Centrom za mlade u Grabriku

KARLOVAC – Udruga Carpe Diem će u suradnji s udrugom Izvan fokusa nastaviti upravljati Centrom za mlade u Grabriku sljedeće tri godine. Grad Karlovac je u prosincu raspisao natječaj za upravljanje ovim prostorom jer se radi o gradskom projektu, a odlučeno je da upravo Carpe Diem nastavi voditi Centar.

Centar za mlade u Grabriku postao je prepoznat kao mjesto na kojem se mladi mogu okupljati, ali i stjecati nova znanja i vještine. Sve aktivnosti koje se provode finanicirane su od strane Ministarstva socijalne politike i mladih, koje će to nastaviti činiti i sljedeće tri godine.

Brojne radionice već su počele u siječnju, a u planu je ostvariti ih još tijekom godine, a osim toga nastavit će se i projekt Kluba za zapošljavanje mladih, koji je dao izvrsne rezultate u proteklom razdoblju.

Info portal treba i nove volontere koji bi htjeli sudjelovati u njegovom stvaranju, stoga su svi zainteresirani pozvani da se jave u Centar za mlade u kojem je ujedno smješten i volonterski centar za Karlovačku županiju. Dobrim radom zadovoljni su u gradskoj upravi iz koje obećaju pomoć oko pronalaženja prostora za redakciju info portala.

Ako vas zanima više informacija o Centru za mlade, posjetite njihovu internetsku stranicu na kojoj možete pronaći popise radionica i ostalih aktivnosti koje se u tom prostoru svakodnevno provode.