Dani draganića

Škola trčanja od ožujka u Karlovcu

KARLOVAC – Karlovčani vole trčati. Vidljivo je to tijekom cijele godine, na raznim lokacijama, pogotovo na Korani. Rekreativno trčanje ne zahtijeva velika ulaganja, a trčati se može svuda i tijekom cijele godine. Kako bi ljubitelje trčanje, ali i one koji će to postati, naučili pravilno trčati, Atletski klub KA TIM organizira 1. školu trčanja u Karlovcu.

U Školu trčanja, koja počinje 1. ožujka, mogu se upisati svi oni koji vole trčati, ali i oni koji žele početi trčati, te poboljšati zdravlje i fizičku aktivnost. Slične škole organizirane su u mnogim hrvatskim gradovima, a inicijativa za karlovačku školu trčanja pokrenuta je još prije dvije godine.

Svi koji su do sada trčali samo rekreativno, kroz Školu će moći sudjelovati i na raznim utrkama i natjecanjima. U sklopu Škole trčanja učit će se o pravilnom načinu trčanja, zagrijavanju i izbjegavanju ozljeda, ali i o pravilnoj prehrani.

U Školu trčanja mogu se javiti stariji od 18 godina koji žele naučiti sve o trčanju. Nije potrebno imati kondiciju, niti se baviti sportom. Prijaviti se možete u Atletski klub KA TIM, koji će vas naučiti sve o ovom sportu.