zlatko_komadina

  • February 16, 2016
  • Admin
  • 0

KARLOVAC – Unutarstranački izbori u SDP-u bit će održani početkom travnja. Članovi će novog šefa birati između tri kandidata – Zorana Milanovića, Zlatka Komadine i javnosti slabo poznatog Dušana Polovinu. Utrka za čelnu poziciju u punom je jeku. Potpredsjednik stranke Zlatko Komadina bio je danas u Karlovcu gdje je razgovarao s članovima karlovačkog SDP-a.

SDP treba promjene, može i mora bolje, treba se demokratizirati i decentralizirati, članovi se moraju uključiti u odlučivanje o pravilima igre u stranci, kreiranje politika, poručio je Komadina. Nije jedan čovjek SDP, a ja sam jedini kandidat za predsjednika stranke koji nudi promjene, dodao je.

SDP može ojačati već u vrijeme mandata novoizabrane Vlade, kaže Komadina.Osnovni moto kampanje je: SDP smo svi mi, članstvo se ne smije gubiti, kao ni biračka podrška, stranka mora biti faktor stabilnosti, dodaje Komadina. Odgovornost je na kandidatima da ne dijele stranku, konačno nakon izbora morat ćemo sjesti za isti stol i zajedno raditi, poručuje.

Nakon Karlovca, svoj je program Komadina predstavio i u Ogulinu, a ovih dana očekuje se i predstavljanje ostalih kandidata za čelno mjesto vodeće oporbene stranke.