KABA

Nova lutkarska predstava Zorin doma – “Veliko pužovanje”

KARLOVAC – Što se dogodi kada podignemo puža i premjestimo ga samo nekoliko metara dalje? Odavno je to zanimalo mladu glumicu karlovačkog Zorin doma Petru Cicvarić. Vođena upravo tom idejom, osmislila je tekst za lutkarsku predstavu “Veliko pužovanje”. U njoj će djeca, kojoj je predstava i namijenjena, dobiti odgovor na pitanje s početka priče.

Nakon premijere u petak navečer u 19 sati, “Veliko pužovanje” reprizu će imati već ovaj vikend, u subotu i nedjelju od 11 sati. Nakon toga u planu su gostovanja po vrtićima i školama u cijeloj Karlovačkoj županiji, a potom i drugim dijelovima Hrvatske.

Ekipa predstave obećaje dobru zabavu, a ono što je također važno jest da ni pouka neće izostati. Svi su pozvani da kupe kartu za premijeru.

Inače, Veliko pužovanje prva je ovogodišnja premijera predstave vlastite produkcije Zorin doma. Uz Petru Cicvarić, glume još i Nino Pavleković te Vanja Gvozdić. Režiju potpisuje Peđa Gvozdić, glazbu Damir Šimunović, likovno rješenje Ria Trdin, a za kostimografiju je zadužena Morana Petrović.

puzovanje2