SRK Pedala Laganini izložbom proslavio 10. rođendan

KARLOVAC – U Knjižnici za mlade sinoć je otvorena izložba “10 godina pedaliranja”, kojom Sportsko-rekreacijski klub Pedala Laganini slavi desetu godišnjicu osnutka. Na otvorenju su se okupili članovi i simpatizeri kluba, te se, razgledavajući fotografije, prisjetili svih kilometara prijeđenih u ovih deset godina.

– Kada bi se zbrojili svi kilometri prijeđeni u ovih deset godina koliko postoji klub, članovi Pedale Laganini su točno 1,5 puta obišli ekvator. Prijeđenih kilometara je mnogo, zato smo odlučili da je najbolji način da obilježemo rođendan upravo ova izložba na kojoj se mogu vidjeti najzanimljiviji trenuci – kaže Vladimir Latković, predsjednik SRK Pedala Laganini. Među svim tim vožnjama, dodaje, ona koju članovi posebno pamte je prvo putovanje za Vukovar.

Klub inače broji tridesetak redovnih članova, a tu je još toliko onih koji se povremeno uključuju u njihove avanture. U idućem desetljeću želimo im još mnogo kilometara u pedalama, a izložba o prvih deset godina može se razgledati do 11. ožujka.