KABA

Lucija Cicvara i Borna Petanjek najbolji sportaši Karlovačke županije

KARLOVAC – Najbolji sportaši u 2015. godini su Lucija Cicvara iz Kickboxing kluba Tigar i Borna Petanjek iz Streljačkog kluba Duga Resa. Najbolje ekipe su Stolnoteniski klub “Aquaestil” Duga Resa kod žena, te muška ekipa Baseball kluba Olimpija 83.

Najbolje u županijskom sportu proglasila je Zajednica sportova Karlovačke županije, koja je nagradila i najbolje sportaše s invaliditetom, a to su Izet Hasanagić (Sportsko društvo slijepih “Četiri rijeke” karlovac), Juraj Škrtić (Atletski klub osoba s invaliditetom Karlovac), Mateo Holjevac (Judo klub “Duga Resa”), Željko Gašparović (Klub specijalnih sportova Ozalj), Nataša Rašeta (Stolnoteniski klub osoba s invaliditetom Karlovac), Vlado Halar (Udruga za sport i rekreaciju tjelesnih invalida Karlovac) i Mirsad Bećirović (Sportsko rekreativni centar “Labrador” Karlovac). Posthumno je nagradu za dugogodišnji rad u sportu dobio Josip Mata Zaborski.

Nagrađeni su i najbolji sportski djelatnici, te najbolji treneri, a posebne nagrade dobile su mlade sportske nade i mladi sportaši s ostvarenim vrhunskim rezultatima u 2015. godini.