Grad Karlovac raspisao poziv za dodjelu potpora subjektima malog gospodarstva

KARLOVAC – Jeste li mirko i mali poduzetnici? Registrirani ste kao obrt, trgovačko društvo ili ste iznajmljivači u privatnom smještaju? Imate priliku dobiti sredstva jer Grad Karlovac raspisao je Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti subjektima malog gospodarstva.

Na natječaj se mogu prijaviti oni koji ispunjavanju sljedeće uvjete: ako prijavljujete gospodarsku aktivnost na području Karlovca, imate podmirene obveze poreza, prireza doprinosa i drugih obveza o kojima evidenciju vodi Porezna uprava, prosječno zaposlenog najmanje jednog zaposlenog u prethodnoj godini ili prethodnom mjesecu ako ste poduzetnik početnik. Morate imati i podmirene obveze prema zaposlenicima, Gradu i tvrtkama u vlasništvu Grada te biti u skladu s odredbama o potporama male vrijednosti.

Potpore se dodjeljuju za podmirenje inicijalnih troškova pokretanja gospodarske aktivnosti poduzetnika početnika, proširenje ili unapređenje proizvodnih, IT djelatnosti i komercijalizaciju inovativnih proizvoda, za sudjelovanje na sajmovima, izložbama i predavanjima i za subvencije kamata poduzetnicima po Programu Karlovac 2011.

Zahtjevi s priloženom dokumentacijom se predaju osobnom dostavom u Pisarnicu Grada ili poštom na adresu: Grad Karlovac Upravni odjel za poduzetništvo, poljoprivredu i turizam, Ulica I. Banjavčića 9, 47000 Karlovac. Rok za dostavu prijave je 15. studenog ove godine ili do utroška proračunskih sredstava predviđenih za ovu namjenu, a više informacija potražite ovdje.