Potpisani ugovori obrtnika s Inkasatorom

KARLOVAC – Tvrtka Inkasator i ove će godine suradnju imati s karlovačkim obrtnicima i malim poduzetnicima, naime danas su potpisani ugovori o poslovnoj suradnji s njih 51. Inkasator je u domaćim obrtnicima prepoznao potencijal i vrijedne poslovne partnere i četvrtu godinu za redom zaposlio ih na održavanju zajedničkih prostorija i uređaja u višestambenim zgradama kojima upravlja.

U vrijeme koje je nesigurno i teško za pronalazak posla, ugovori s gradskom tvrtkom obrtnicima i poduzetnicima daju sigurnost. Između Inkasatora i obrtnika je kvalitetna suradnja, omogućena stručna pomoć i sigurno plaćanje, kaže direktor Nikola Rogoz, a potvrđuje obrtnik Marijan Škarjak.

Škarjak kaže da suradnju s Inkastorom ima već 15 godina, a zadovoljan je i brzinom plaćanja usluga i poslom koji odrađuje za ovu gradsku tvrtku.

Grad Karlovac kroz razne potpore i inače podržava obrtnike, a iako se ovdje radi o gradskoj tvrtki, a ne direktno potporama iz gradskog proračuna, radi se o podršci lokalnim poduzetnicima i obrtnicima, kazao je predsjednik Gradskog vijeća Damir Mandić.

Grad će morati educirati mlade poduzetnike i obrtnike, odnosno podržati ih ako se žele odvažiti i krenuti u pokretanje vlastitog posla, dodao je Mandić.

Lani je u gradu odrađeno radova u vrijednosti 15,5 milijuna kuna, što je 26 posto više u odnosu na 2014. godinu, kazao je Rogoz i dodao da je to rezultat projekata energetske obnove zgrada. Trentuno su kandidirana 42 projekta, među kojima dva nebodera, čija bi energetska obnova stajala oko četiri milijuna kuna.