Dani draganića

Tijekom školskih praznika besplatni treninzi za učenike osnovnih škola

KARLOVAC – Karlovačka sportska zajednica organizirala je tijekom uskršnjih praznika Proljetni sportski tjedan. Riječ je o besplatnim sportskim treninzima za učenike osnovnih škola , a organizirani su za svu djecu koja žele isprobati veći broj sportova, naučiti njihove osnove i pravila te žele aktivno ispunjen dan s mnoštvom različitih aktivnosti. Na jednom takvom treningu bila je danas i naša ekipa.

Svi oni osnovci koji nisu imali prilike isprobati neki neki sport, imaju prilike to učiniti tijekom školskih praznika. Dvasedestak karlovačkih sportskih klubova uključilo se u Proljetni sportski tjedan, a sportove mališani mogu upoznati i isprobati svakodnevno od 9 do 19 sati, i to do petka.

– Ove godine smo ovu akciju napravili s naših 12 prioritetnih klubova i 12 trenera, te nekim klubovima iz sportova koji nisu toliko zastupljeni. Napravili smo letak s petodnevnim rasporedom, na kojem je popis treninga od jutra do večeri, kazala je Marina Capan iz Karlovačke sportske zajednice.

Cilj sportskog tjedna je upoznavanje djece s više različitih sportova, ali i njihovo odvajanje od televizora i računala.

Mali sportaši danas zbog kiše nisu uspjeli igrati inline hokej, no, zato su bili na treninzima ginastike, kuglanja i tenisa. Iako ih je danas bilo tek četvero tenis ih je oduševio. Osim tenisa, sve do petka na raznim igralištima i u sportskim dvoranama, možete naučiti više o rukometu, nogometu, košarci, taekwondou, karateu, atletici, stolnom tenisu, kickboxingu, golfu, mačevanju, baseballu i streljaštvu.

sportskitjedan_tenis_2

PROGRAM:

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/Proljetni_sportski_tjedan_2016/*{/rokbox}