Nastavljena uskrsna tradicija u Udruzi obitelji poginulih branitelja KŽ

KARLOVAC – Proljetni uskrsni vijenci, pisanice, svijeće i nadstolnjaci, samo su dio izloženih radova koje su članice udruge obitelji poginulih branitelja Karlovačke županije izložile u svojim prostorijama. Tradicionalna izložba otvorena je povodom nadolazećih blagdana. Kao i svake godine na izložbama udruge, bilo za Božić ili Uskrs, svaki dijelić izložbe označava nadu koja je i misao vodilja članica ove udruge koje i na ovaj način čuvaju sjećanje na svoje najmilije i na život koji su dali za slobodu i domovinu.

Budite jedne drugima potpora u teškim vremenima, jer samo zajedno možemo prebroditi teške trenutke u našim životima, moglo se čuti na otvorenju prigodne uskršnje izložbe članica Udruge. Izložbu je otvorila zamjenica karlovačkog gradonačelnika Marina Kolaković, a riječi utjehe i nade članicama udruge, koje su vrijedno izradile sve izložene ukrase, ponudio je pater Vlado Mustač, koji ne propušta niti jednu njihovu izložbu.

Ukoliko želite svoju pisanicu, rad vrijednih ruku ovih ljudi dobre volje, možete doći u prostorije Udruge u Domobranskoj 25, a cijena je dobrovoljni prilog.

pisanice_izlozba_2