KABA

Zagreb Auto Show

ZAGREB- Međunarodni salon automobila, motocikala, gospodarskih vozila i prateće industrije službeno je otvoren. Svi ljubitelji motornih vozila u idućih 5 dana doći će na svoje. Zagreb Auto Show snagom osobnog kontakta daje više – jedinstven doživljaj novog proizvoda i ukupne ponude u živo. Posjetitelji će moći pogledati omiljene brendove vozila u premijernim izdanjima. Jedan takav je i Rimac Concept_S.

Nastupa oko 440 izlagača iz 33 zemlje svijeta. Na 70.000 metara kvadratnih, točnije 14 paviljona Zagrebačkog Velesajma prisutan je 81 brend automobila, motocikala i gospodarskih vozila. Prvi put na Salonu automobila prisutna su dva hrvatska proizvođača električnih vozila i skutera.

Sajam kojeg je organizator brižljivo pripremao s puno strasti i ljubavi, njeguje i kontinuirano se poboljšava svakim novim izdanjem. Miljenik medija, salon kojeg izlagači prihvaćaju i u potpunosti podržavaju, a posjetitelji obožavaju i s nestrpljenjem su dočekali uživa i punu podršku Grada Zagreba.

Osim što će posjetitelji na tom 14. međunarodnom salonu automobila, gospodarskih vozila, motocikala i prateće industrije moći uživati sve do 10.travnja, bit će prilike da nešto i nauče, testiraju ali i provjere!

Sve u svemu, najatraktivniji automobilski izlošci, među kojima najmanje tri svjetske vicepremijere, 27 hrvatskih premijera i nekoliko zanimljivih koncepata očekuju sve ljubitelje svijeta automobilizma.

2

3

4

5

6

7