Predstavite se na Sajmu ruralnog turizma Karlovačke županije

Za vrijeme ovogodišnje Međunarodne izložbe pasa koja se u Karlovcu održava 24. i 25. rujna na prostoru ŠRC-a Korana priprema se i održavanje prvog sajma ruralnog turizma Karlovačke županije.

Sajam ruralnog turizma zamišljen je kao predstavljanje turističkih potencijala i ruralnih proizvoda svih jedinica lokalne samouprave koje se žele predstaviti brojnim stranim posjetiteljima koji su najavili svoj dolazak na izložbu pasa. Uz ruralne turističke kapacitete planirano je predstavljanje lova, ribolova te gastro i kulturne ponude ruralnih područja Karlovačke županije.

Da bi na što bolji način predstavili županijske turističke kapacitete organizatori pozivaju sve koji su zainteresirani da se njihovi proizvodi, programi, manifestacije, povijesne lokacije, smještajni kapaciteti, obiteljsko poljoprivredna gospodarstva, lovačke udruge ili ribolovna društva predstave na sajmu da se jave u Razvojnu agenciju Karla. Sudjelovanje na prvom sajmu je besplatno a za sudionike je osiguran natkriveni prostor.