Studio 23 upisuje nove članove

Studio za plesnu edukaciju i umjetničko stvaralaštvo odnosno Studio 23 za sezonu 2016/2017 ima upise za plesne i rekreativne programe koji počinju od ponedjeljka 5. rujna i traju sve do kraja mjeseca.

Djecu od tri do pet godina starosti možete upisati u plesnu igraonicu, a tu je i plesni program za djecu od šest do 12 godina starosti. Postoje i programi za srednjoškolce i one nešto starije koji ne moraju imati plesnog predznanja. Tu su tako jazz dance i suvremene plesne tehnike, ali i dopunski te rekreativni programi.

– To je pilates kojeg imamo tri puta na tjedan te moving in balance program za odrasle. Ove godine krećemo i s novim programom koji je sve popularniji, a to je insanity workout koji je intenzivniji trening, vježbe su brze i zahtjevne pa je tu ipak poželjna malo bolja kondicija, kazala nam je voditeljica Studija 23 Vera Mitrović Vrbanac.

Informacije i upisi su radnim danom od 10 do 13 i od 17 do 20 sati u prostoru Plesnog centra, a treninzi počinju u listopadu. Više informacija i detaljnije opise programa potražite na Facebook stranici Studija 23.