Davor Ivo Stier: Beljak ratuje jedino protiv hrvatskih zakona

Davor Ivo Stier danas u Karlovcu poslao je poruku Kreši Beljaku vezano za pitanje gdje su on i Andrej Plenković bili 91′.

”Beljaka jako svrbi to što je još u svibnju kao predsjednik HSS-a mogao dići ruku protiv Vučića u Europskoj pučkoj stranci, a to nije učinio. Ja sam 91′ došao u Hrvatsku iz Argentine, bio sam ratni dopisnik, kasnije sam nastavio i završio studije. Ne znam na kojem je ratištu Beljak postao slavan, ali znam da je postao poznat po tome što je ratovao protiv hrvatskih zakona i zato je pravomoćno osuđen za krađu. Neće nam takav dijeliti lekcije o patriotizmu, jer patriotizam je u prvom redu poštivanje hrvatskih zakona.” – izjavio je Davor Ivo Stier.

Podsjetimo, prije nekoliko dana u Karlovcu Krešo Beljak, predsjednik HSS-a izjavio je: ”Ja sebe u svakom slučaju ne vidim u istoj obitelji sa ljudima koji su 1995. godine, 50 kilometara od Zagreba govorili da je to Srbija. Svaka čast, ja protiv Srbije nemam ništa, srpski narod je odabrao i mi sa Srbijom trebali imati dobre odnose, ali imati dobre odnose to je jedna stvar, a druga stvar je biti s nekim u obitelji. Ja sebe ne vidim s četnicima u obitelji.”