Vikend na Dubovcu uz brojne izložbe, radionice i ugostiteljsku ponudu

Manifestacija “Vikend na Dubovcu” bit će održana 10. i 11. rujna na Starom gradu.  Otvaranje je u subotu 10. rujna u 10 sati i oba dana program će trajati do 22 sata.

Uz cjelodnevne radionice na Starom gradu održavat će se i sajam s ponudom lokalnih proizvoda. Spreman je i drveni vrtuljak za najmlađe, izložba starih zanata, radionica mode, izrade igračaka i likovna radionica, bubnjarska radionica, izložba fotografija, srednjovjekovni kutak te bogata ugostiteljska ponuda. Neće nedostajati ni ukusne štrudle koja će i ovaj, drugi vikend za redom biti kraljica svih zbivanja.
Od subotnjih događanja iz Turističke zajednice Karlovca izdvajaju radionicu Javne ustanove Aquatika “Izgradimo akvarij” od 10 do 12 sati. Od 16 do 19 natjecanje učenika Trgovačko–ugostiteljske škole u pripremi fiš–paprikaša, radionicu izrade aviona od 17:30 do 19 sati, Knjige na kotačima uz Igora Demetera od 18 sati.
Za dnevni glazbeni program brine Bob Milan, a za večernji Self Proclaimed (20:30 h)
U nedjelju, također od 10 sati na Starom gradu Dubovcu cijelu obitelj opet očekuje puno dobre zabave, a izdvajamo govorno– likovnu radionicu “Princeza i zmaj” od 10 sati te prezentaciju i radionicu “Kak se radi Guinnes štrudla” od 15 sati. Mala gastroradionica za djecu počinje u 16 sati. Malo dubovačko kino uz obiteljski film za djecu i odrasle je u
19:30 sati u atriju dvorca.