Nova turistička signalizacija postavljena u Jastrebarskom

U organizaciji Turističke zajednice grada Jastrebarskog tijekom ovog tjedna nadopunjena je postojeća te postavljena nova signalizacija na području Jastrebarskog.

Uvođenjem dodatnih turističkih sadržaja u ponudu grada Jastrebarskog, javila se potreba za postavljanjem obavijesne turističke signalizacije na širem području grada s ciljem obavještavanja korisnika i vođenja prometa prema novim destinacijama.

Turistička signalizacija postavljena je za novootvoreni Dječji vrtić Radost u Desincu, Grkokatoličku crkvu te smještajne objekte: Ruralna kuća Jelenić, Kuća za odmor Bajka i Sobe Šeperić.

Također, nadopunjena je signalizacija na svim prometnim pravcima šireg gradskog područja kako bi vozači bili pravovremeno obaviješteni o smjeru kretanja prema željenim objektima.

Nakon prvog postavljanja turističke signalizacije, zabilježen je porast posjetitelja u turističkom uredu kao i u ostale označene objekte, stoga ne sumnjamo da će označavanje turističkih lokaliteta pridonijeti lakšem snalaženju gostiju u Jastrebarskom, boljem informiranju te na koncu i povećanju broja noćenja te dolazaka u označene turističke lokalitete, poručuju iz Turističke zajednice.