Počela nova sezona na Maloj sceni

Projekcijom filma o sceni i fotografija ”Nekad u Hrvatskom” uz glazbeni program benda Self Proclaimed i zbora Glasnice na otvorenom te DJ program na sceni, otvorena je nova sezona na Maloj sceni.

Već u travnju krenuli su dogovori za program nove sezone, a tijekom ljetnih mjeseci karlovački umjetnici, volonteri i članovi organizacija okupljenih u mrežu KAoperativa pripremali su klub za početak nove sezone. Tako je uređen interijer, izrađen namještaj i obnovljena tehnika.

Mala scena i Hrvatski dom bili su nezaobilazno mjesto u odrastanju velikog broja Karlovčana, pa tako i gradonačelnika Damira Jelića koji je došao podržati otvorenje nove sezone.

– Svi mi nosimo Hrvatski dom u svojim srcima i moje srednjoškolsko doba bilo je vezano za ovaj prostor i koncerte. Često smo poslije rukometnih treninga i utakmica svi zajedno dolazili ovdje i vežu nas lijepe uspomene. Sretan sam da mladi ljudi vode ovu priču, Mala scena je u nadležnosti Grada i zajedno s udrugama pišemo projekte da cijeli Hrvatski dom uredimo onako kako treba, kazao je gradonačelnik Jelić.

Do kraja godine svakog petka i subote očekuju vas disco večeri, a tijekom tjedna bit će održane brojne radionice. Točan raspored programa kojeg organiziraju Savez udruga KAoperativa i udruga Poluga uz financijsku pomoć Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva moći ćete pronaći na Facebook stranici Male scene.