Ovogodišnji Sajam udruga okupio više od 60 udruga civilnog društva

Na ovogodišnjem Sajmu udruga u organizaciji Grada Karlovca i Udruge Carpe Diem predstavlja se 67 udruga. Prilika je to članovima udruga predstaviti našim sugrađanima čime se bave, ali i privući nove članove kako bi doprinijeli aktivnostima koje se provode u gradu.

Lijep i sunčan dan privukao je i posjetitelje koji su u velikom broju obišli štandove udruga, a bilo je tu i pjesme, plesa kao i demonstracija raznih sportova.

– Ovo je lijepa promocija udruga civilnog društva, svih njihovih volontera i aktivnosti koje provode. Veseli me da su ovdje sportske udruge, kreativne udruge, tu si i puhači kao i humanitarne udruge, dakle želimo pokriti sve segmente našeg društva i dati im podršku, kazala je gradska pročelnica Andreja Navijalić.

Udruge sudjelovanjem na Sajmu imaju mogućnost međusobno se povezati u cilju budućih zajedničkih projekata, a upravo u suradnji civilnog sektora i javnih ustanova, smatra predsjednik Gradskog vijeća Damir Mandić, još uvijek postoji prostora.

– Ovim putem pozivam sve udruge i ustanove u vlasništvu Grada, a pogotovo škole da otvore svoja vrata međusobnoj suradnji. Na taj način pomažu i našim mladima, ali i roditeljima da djeca na kvalitetan način provode svoje vrijeme, pozvao je Mandić.

Fotografije s osmog Sajma udruga pogledajte ovdje.