Na “Kupujmo hrvatsko” ove godine 14 izlagača iz Karlovačke županije

Tradicionalna akcija Hrvatske gospodarske komore “Kupujmo hrvatsko” započela je danas na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića. Ove godine akcija traje dva dana, pa posjetitelji još i sutra mogu razgledati proizvode hrvatskih tvrtki, obrta, OPG-a, zadruga i kućnih radinosti.

Akcijom “Kupujmo hrvatsko” Hrvatska gospodarska komora već gotovo dva desetljeća potiče proizvodnju i promovira domaće kvalitetne proizvode jačajući svijest građana o važnosti podržavanja domaće proizvodnje. Ove godine svoje je proizvode predstavilo 300-ak izlagača iz cijele Hrvatske. Akcija je u uspjela u svom zadatku – istraživanja pokazuju da se 84 posto stanovništva odlučuje se na kupnju proizvoda hrvatske kvalitete.

Na glavnom zagrebačkom trgu predstavilo se danas i 14 gospodarstvenika iz Karlovačke županije. Mesne prerađevine, proizvodi od dimljene ribe, proizvodi od meda, kravlji i kozji sirevi, domaće povrće, samo su neki od izloženih proizvoda.

Akcija na glavnom zagrebačkom trgu traje još i sutra od 9 do 19 sati, pa ako ste u prilice svratite, pronađite nešto za sebe po promotivnim cijenama i podržite domaće proizvođače.