Mario Busak novi je predsjednik Hrvatskog rukometnog kluba Karlovac

Mario Busak novi je predsjednik Hrvatskog rukometnog kluba Karlovac. Odlučilo je tako 19 prisutnih od ukupno 25 članova Skupštine kluba na izvanrednoj sjednici. Uz njega izabrana je i dopredsjednica kluba Maja Relić, članovi Nadzornog i Upravnog odbora te usvojen novi poslovnik.

Članovi Upravnog odbora uz predsjednika i dopredsjednicu su i Dražen Matovina, Josip Bišćan i Nikola Rogoz, dok su u Nadzorni odbor izabrani Darko Brnadić, Tihomir Kasunić i Stipe Smojver.

Nakon ove skupštine i izbora novog vodstva, klub bi napokon trebao krenuti putem oporavka i opet ”stati na noge” jer naime kroz predstečajni postupak dug kluba je u potpunosti riješen. Iznosio je 1,8 milijuna kuna, 70 posto je otpisano, a ostatak su podmirile privatne osobe koje su izrazile želju ostati anonimne.

Klub čak ne kreće ”od nule” već ima sredstava na računu, tako da su očekivanja od novog vodstva da u tom smjeru i nastavi s vođenjem kluba jer trenutno imaju dobru poziciju, poručeno je sa skupštine.

Jedno je šteta što se novoizabrani predsjednik nije pojavio na skupštini.

– Očito je spriječen, sezona je zamjene guma ipak je on vulkanizer, opravdano je izostao, kazao nam je član NO-a Tihomir Kasunić.