Tigrovi uspješni u Kutini

U Kutini je održan međunarodni turnir „Kutina Open“ na kojem je nastupilo oko 500 natjecatelja iz 64 kluba i 6 država. Na natjecanju je nastupio i mlađi tim Tigrova sa odličnim uspjehom.

Zlatne medalje osvojili su Mihael Javorović, u disciplini Full contact -63,5 kg ( 1 pobjeda), zatim Leonardo Šeketa u kategoriji -63 kg Kick Light stariji kadeti ( 2 pobjede) i na kraju David Furdek, u kategoriji -47 kg, stariji kadeti Kick light ( 2 pobjede).

Srebrne medalje osvojili su Bruno Vulaković u kategoriji -63 kg Kick light stariji kadeti i Valentino Žunac u kategoriji +69 kg , stariji kadeti Point Fighting, obojica bez pobjede.

Brončane medalje osvojili su Karlo Katalinić u kategoriji mlađih kadeta -37 kg, Point fighting ( 3 pobjede), Ana Pranjić, u kategoriji mlađih kadetkinja -28 kg Point fighting ( bez pobjede) i Tomislav Šeketa juniori -79 kg Kick Light ( bez pobjede).

Treba istaknuti još nastup Lucasa Radovića koji je izgubio u borbi za medalju -37 kg mlađi kadei Point fighting ( 2 pobjede) i Niku Radović koja je također izgubila u borbi za medalju -42 kg mlađe kadetkinje Point fighting ( 1 pobjeda).

Ostali natjecatelji Tigra ispali su u kvalifikacijama.