Otvorena novouređena Stanica za tehnički pregled u Dugoj Resi

U Dugoj Resi je otvorena novouređena Stanica za tehnički pregled vozila. Dugoreški vozači više neće čekati u jednom redu na tehnički pregled, već sada imaju i drugu, novu liniju koja će biti samo za osobna vozila, dok stara ostaje za teretna. Investicija je vrijedna 2,2 milijuna kuna.

– Uprava Centra za vozila Hrvatske prije godinu dana odlučila je proširiti kapacitet ove stanice jer je dosegla brojku od 13.000 vozila godišnje. Kako je naša politika da stranke ne čekaju duže od 20 minuta ili pola sata, odlučili smo napraviti drugu liniju. Bilo je malih problema s imovinsko-pravnim odnosima zbog kojih su radovi potrajali, ali zadovoljstvo nam je otvoriti drugu liniju koja će građanima Duge Rese omogućiti manje čekanja pri obavljanju tehničkog pregleda, kazao je predsjednik Uprave Centra za vozila Hrvatske Davorin Pavlović.

Nova linija je također opremljena najnovijom tehnologijom prema standardima koje Centar za vozila Hrvatske ima u svih 159 stanica. Ovisno o rastu prometa budući da se u idućih nekoliko godina u Dugoj Resi očekuje na pregledu i oko 15.000 vozila godišnje, doći će i do novih zapošljavanja nadzornika i referenata.