Obrtnici predstavili nove trendove iz svijeta mode i ljepote

Najnoviji svjetski modni i beauty trendovi mogli su se vidjeti na sinoćnoj reviji obrtnika Karlovačke županije. Četvrta revija mode i ljepote, čiji je nositelj Ceh frizera i kozmetičara županijske Obrtničke komore, bila je jedinstvena prilika da svi sudionici ovog projekta široj javnosti pokažu posljednja dostignuća svoje struke.

U bogatom programu 4. obrtničke revije mode i ljepote nove je trendove u svijetu fizura predstavilo 14 frizerskih studija, salona, obrta i salona ljepote, kao i Mješovita industrijsko-obrtnička škola Karlovac u kojoj se školuju mlade snage. Osim fizera, predstavilo se šest modnih butika, dizajnera, vizažista i zlatara iz Karlovačke županije, ali i gosti iz Zagreba.

Cjelokupnim izgledom modela, od odjeće i obuće do frizure i šminke, kao i prigodnim uređenjem interijera, još je jednom dokazano da se obrtnici Karlovačke županije mogu uspješno predstaviti i stati uz bok svojim kolegama iz puno većih sredina, pa čak i metropole.

Kroz svijet mode i ljepote i najnovije trenove u ovim područjima karlovačku je publiku provela popularna pjevačica i televizijska voditeljica Renata Končić Minea, a rad obrtnika Karlovačke županije, osim brojnih građana, došli su podržati i predstavnici Grada Karlovca i Karlovačke županije, Hrvatske obrtničke komore te predstavnici obrtnika iz drugih hrvatskih gradova.