Velik odaziv na godišnji skup Inkasatora i predstavnika stanara-suvlasnika

Prosinac je mjesec u kojemu gradska tvrtka Inkasator tradicionalno organizira godišnji skup predstavnika stanara-suvlasnika u stambenim zgradama kojima upravlja. Ovogodišnjim, koji je održan sinoć u Domu HV Zrinski, Inkasator je ujedno proslavio 50 godina poslovanja.

Današnji Inkasator proistekao je iz Stambenog fonda koji je osnovan 1966. godine. Od tada do danas sudjelovao je u izradnji Karlovca kakvog danas poznajemo.

Godišnji susret predstavnika stanara-suvlasnika s djelatnicima Inkasatora uvijek je prilika za razgovor i raspravu o aktualnim temama iz područja upravljanja stambenim zgradama. Posljednjih godina naglasak je bio na projektima energetske obnove, a za ovogodišnju temu odabran je Zakon o zaštiti osobnih podataka. Jedna od spornih situacija je činjenica da osobni podaci objavljeni na oglasnim pločama nisu dostupni samo stanarima-suvlasnicima, već svakome tko iz bilo kojeg razloga ulazi u prostor stambene zgrade.

I ove godine odaziv na skup stanara-suvlasnika bio je vrlo velik. Okupilo ih se nekoliko stotina, a budući da se radi o slavljeničkoj godini skupu su, uz sadašnje, prisustvovali i nekadašnji radnici ove gradske tvrtke.