Otvoren “Advent u Jaski”, program traje sve do 8. siječnja!

Započeo je “Advent u Jaski”, manifestacija koju organiziraju Turistička zajednica grada Jastrebarsko, Grad Jastrebarsko i jaskansko Društvo “Naša djeca”. Sve do 8. siječnja na Strossmayerovom trgu posjetitelje očekuje mnoštvo zanimljivih sadržaja.

Dolaskom Djeda Mraza na pozornicu na Strossmayerovom trgu, nastupom dječjeg zbora Hitići i otvorenjem klizališta, otvoren je “Advent u Jaski”. Ova manifestacija održava se četvrtu godinu za redom, a svečana atmosfera i blagdanski duh koji ovdje vladaju svake godine privlače sve više posjetitelja. U sklopu Adventa odvija se i Božićni sajam na kojemu možete kupiti ručno izrađene prigodne božićne ukrase i darove.

Pravoj blagdanskoj atmosferi doprinjela je i nova, pomno osmišljena božićna rasvjeta. Kako bi grad u blagdansko vrijeme zablistao ove godine organiziran je i natječaj “Božićna čarolija u izlogu”, kao poticaj vlasnicima poslovnih prostora i ugostiteljima da povodom blagdana urede svoje izloge i time doprinesu duhu Adventa. Najveselije će u Jaski biti vikend uoči samog Božića te naravno posljednjeg dana u godini.

“Advent u Jaski” trajat će sve do 8. siječnja, a u idućih više od mjesec dana Jaskance, ali i sve ostale posjetitelje manifestacije, očekuje niz zanimljivosti. Detaljan raspored događanja možete pronaći na web stranici TZ i FB stranici Advent u Jaski.