Gradonačelnik Novosel čestitao na uspjehu europskoj prvakinji Vedrani Halinčić

Vedrana Halinčić članica jaskanskog Kickboxing kluba vratila se iz Grčke s naslovom europske prvakinje. Uspjeh je tim veći jer Vedrana je obranila prošlogodišnji naslov u disciplini pointfighting do 70 kg, a kako bi joj čestitao na europskoj tituli, u svom uredu primio ju je gradonačelnik Zvonimir Novosel sa svojim suradnicima.

Vedrana kickboxing trenira već 20 godina. Tek u posljednje dvije počeli su stizati značajni rezultate. Uspjeh ne dolazi preko noći kaže Vedrana, ali zadovoljstvo je obraniti naslov europske prvakinje. Treba dodati i da je uz pripreme za Europsko prvenstvo, ujedno i diplomirala na Pravnom fakultetu. Dokaz je to da se uz dobru organizaciju i disciplinu u životu može postići sve.

– Bilo je naporno, borbe su bile zahtjevne, imala sam tri borbe. U prvoj sam imala domaću predstavnicu i nije mi bilo jednostavno jer nisam znala hoće li joj suci biti naklonjeni. Međutim već u drugoj borbi je bilo lakše, a finale naravno nosi određeni pritisak, ali je sve dobro završilo, ispričala je Vedrana i zahvalila se Gradu za potpori koju joj pružaju u radu. Kao čestitku od vodstva Grada dobila je poklon, odnosno novu sportsku opremu.

– Želimo da ti uspjesi i dalje budu naklonjeni, radiš vrijedno i ovim skromnim poklonom želimo ti pokazati koliko držimo te koliko nam je stalo do tvojih, ali i uspjeha svih drugih sportaša, kazao je gradonačelnik Zvonimir Novosel.