Još jedan humanitarni koncert učenika Glazbene škole Karlovac za udrugu “Jak kao Jakov”

Udruga “Jak kao Jakov” u prosincu je organizirala niz humanitarnih aktivnosti kako bi se u predblagdansko vrijeme prikupilo što više sredstava za liječenje djece oboljele od malignih bolesti. Danas je tako održan koncert učenika Glazbene škole Karlovac.

Prikupljanje novca za potrebe liječenja teško bolesne djece i pomoć njihovim obiteljima glavni je zadatak udruge Jak kao Jakov. Potrebe su nažalost velike, no karlovačke škole i ostale insitucije, kao i sami građani, već se tradicionalno dobro odazivaju na njihove aktivnosti. Jedan od primjera višegodišnje suradnje je ona s Glazbenom školom Karlovac. Jutros je tako u Lana centru nastupilo pedesetak učenika škole s prigodnim repertoarom.

U udruzi su zahvalni svima koji, ne samo u ovo predblagdansko vrijeme, nego i tijekom cijele godine, podržavaju njihove aktivnosti i misiju.

Novi humanitarni koncert slijedi već sutra u Aquatici. Nastupit će bend Gadjo Manouche, a tijekom koncerta prikupljat će se donacije. Ulaz u akvarij u vremenu koncerta od 12 do 14 sati bit će besplatan, a oni koji žele pomoći udruzi mogu to učiniti kupnjom božićnih ukrasa i suvenira nastalih na radionicama udruge.