Tradicionalni 48. malonogometni turnir počinje idući tjedan

Pod okriljem tvrtke Mladost i Nogometnog saveza Karlovačke županije u ponedjeljak 26. prosinca počinje 48. malonogometni turnir. I ove godine započinje županijskim turnirom registriranih klubova, a osam najboljih momčadi ulazi u glavni turnir koji počinje 2. siječnja.

– Cilj nam je okupiti više sudionika nego prošle godine. Nadamo se da će nam se odazvati od 60 do 70 seniorskih ekipa, 30 veteranskih i desetak ženskih. Kod ženskog turnira, ima novosti, tako prvi puta mogu igrati samo ekipe s područja Karlovačke županije jer nam se događalo da dolaze profesionalne i poluprofesionalne ekipe pa je prevelika razlika i naše ženske ekipe gube volju, a to nije dobro, izjavio je predsjednik Nogometnog saveza Karlovačke županije Neven Šprajcer.

Kotizacija za seniore je 700 kuna, za veterane 400, dok je za ženske ekipe sudjelovanje besplatno. Nagradni fond je 60 tisuća kuna, a posjetitelje od 2. siječnja očekuju bogate nagrade. I ove godine svoj turnir igrat će i limaći, karlići i mlađi pioniri klubova Karlovačke županije.

Finale glvanog turnira je 20. siječnja, a prijaviti se možete do 30. prosinca kada će u 17 sati biti izvlačenje parova.