Štićenici Centra “Vladimir Nazor” uskoro u stambenoj zajednici

Nakon završetka školovanja štićenici Doma za djecu Vladimir Nazor trebali bi izaći iz institucije i započeti samostalan život. Prijelaz iz Doma u samostalni život stresna je i neizvjesna životna situacija, ali u tome bi im trebala pomoći stambena zajednica. Jedna takva uskoro čeka svoje nove stanare.

Troje štićenika Doma za djecu Vladimir Nazor početkom godine trebalo bi samostalni život započeti u stambenoj zajednici. Kako bi im pomogli da lakše započnu samostalan život prigodne poklon bonove za njih je pripremio Rotary club Karlovac – Dubovac.

Od troje prvih stanara dvoje su studenti, a jedan već radi. Svoje prve korake u samostalnom životu učinit će zajedno, a u tome će im pomoći i bon Rotary cluba u iznosu od 1.500 kuna. Nove stanarke, Barica Radočaj i Ivona Šantić, studentice su na karlovačkom Veleučilištu. Vesele se zajedničkom životu i novim izazovima koji ih očekuju.

Kako bi ih ispratili u novi život, a ujedno i zahvalili na donaciji Rotarijancima, mališani iz Doma Vladimir Nazor su priredili predstavu Kako je Grinch ukrao Božić, a u priredbi su im pomogle članice Plesnog kluba St.art.