Karlovčani veselo uplovili u 2017. godinu

Grad Karlovac i ove je godine organizirao centralni doček Nove godine na Trgu bana Josipa Jelačića. I ove godine Karlovčani su u Novu godinu uplovili uz rock glazbu, a atmosferu nisu pokvarili ni minusi na termometru.

Živa u termometru sinoć se ponovo spustila 6 stupnjeva ispod nule, no one koji su čvrsto odlučili izaći, podružiti se i uz glasni rock’n’roll uploviti u Novu godinu, to nije spriječilo da svoju namjeru sprovedu u djelo. Tako je glavni karlovački trg, koji je inače veći dio godine prazan, prošle noći opet oživio. Karlovčani su u 2017. godinu ušli uz rock band Gretta i veliki vatromet, a na Trgu bana Jelačića pridružio im se i gradonačelnik Damir Jelić, zaželjevši im sve najbolje u godini koja je pred nama.

Premda su se ovih dana u kuloarima mogle čuti primjedbe da je ove godine za doček odabran široj javnosti relativno nepoznat bend, na centralnom dočeku okupilo se nekoliko stotina posjetitelja, a neki su za Karlovac ovom prilikom potegnuli i preko granice, točnije iz Slovenije.

Oni koji su došli sigurno nisu požalili, a mi se nadamo se da je istina da se po dočeku godina poznaje, jer ako je tako, Karlovčanima bi 2017. trebala biti vesela i puna smijeha.