Kristina Čerina pojačanje Banije Pandasa

U redove taekwondo kluba Banija Pandas stiglo je novo pojačanje. Ugovor s klubom potpisala je Kristina Čerina, nositeljica titule svjetske kadetske prvakinje iz 2014. dok je lani na svjetskom juniorskom prvenstvu osvojila brončanu medalju.

Kristina je aktualna juniorska i mlađa seniorska prvakinja države. Natjecateljsku karijeru započela je prije 11 godina u taekwondo klubu Marjan iz Splita, dok je od 2014. u reprezentativnom dresu. U karlovački klub došla je sa željom napredovanja u karijeri, a očekuje da će uz trenerski kadar i u ovoj godini nastaviti s dobrim rezultatima.

– Plan u ovoj godine je izboriti putem kvalifikacijskih turnira mjesto za odlazak na Europsko juniorsko prvenstvo koje će se održati na Cipru. Cilj mi je i osvajanje medalje na Europskom prvenstvu, osvajanje naslova državne juniorske prvakinje i osvajanje medalje na seniorskom državnom prvenstvu, najavila je Kristina.

Potpisivanjem ovog ugovora, zadovoljni su i u klubu u kojem su uvjereni da će s Kristinom ostvariti rezultate koji nedostaju, odnosno da će rezultatski upotpuniti praznu juniorsku selekciju. Inače mlada sportašica je u klub stigla na zahtjev glavnog trenera Nevena Trbojevića.