Počeo 48. malonogometni turnir

Počeo je 48. tradicionalni malonogometni turnir u organizaciji Nogometnog saveza Karlovačke županije i tvrtke Mladost. U susretima prvog dana Karlovac 1919 s 9:1 slavio je nad Petrovom Gorom, Caffe bar Mali princ Rich s 3:1 bio je bilji od General Electrica, Ilovac Troha dil sa 6:2 od Vrlovke, a Kuna i prijatelji s 3:0 pobijedili su IPA-u Karlovac. Kod žena druga ekipa ŽNK 4 rijeke je 3:1 pobijedila Lavice Švarča, dok je u konkurenciji karlića prva ekipa Karlovca 1919 slavila nad Koranom 4:1.

Inače na turniru ukupno sudjeluje 77 ekipa, 50 seniorskih, 18 veteranskih i 9 ženskih ekipa, a igraju i branitelji naslova Big Bang Team iz Zagreba, ekipa koje je ovaj turnir osvojila dvije godine za redom. Finale je 20. siječnja, a nagradni fond turnira je 60 tisuća kuna. Posjetitelje svakoga dana očekuje tombola.

– Po imenima ima dosta jakih igrača, ima četiri do pet jakih ekipa, ali kao i uvijek iznenađenja su moguća. Nadamo se da će netko od naših ekipa doći do završnice. Inače osigurane su nagrade na najbolje ekipe i igrače, a za gledatelje koji kupe ulaznicu imamo dvije tombole svaki dan, odnosno tri u zadnjem tjednu, kazao nam je tajnik Nogometnog saveza Karlovačke županije Tomislav Kuzman.